Här presenteras nyheter och annat som är intressant för dig som robot användare.

Möt produktfamiljen Stig-A, den nya generationens robotgräsklippare från STIGA. Alla modeller i produktfamiljen är utrustade med STIGAs patenterade AGS-teknik (Active Guidance System) som inte har några signalblockeringar och gör det möjligt för Stig-A att säkerställa oavbruten signal och ojämförlig noggrannhet genom att planera sessioner i förväg.

NYHET - Nya Miimo har fått återgångs kabel samt satelit styrning (gäller vissa modeller) . De modeller som är Miimo Live kan du styra med mobilen där du befinner dig!

Läs mer om nya miimo här. Miimo 2024

Nya Miimo

Den perfekta klippningen varje gång

Smartare navigering gör att Miimo kan klippa effektivare. Nu har Miimo utrustats med Shortcut Wire och Satellite Assisted Homing* vilket gör att den lämnar färre hjulspår på din vackert klippta gräsmatta. Du kan också ställa in fria zoner* för att förhindra att Miimo klipper i vissa områden. Homing funktionen gäller bara för de klippare som har live funktionen.

Med en futuristisk ny design och ökad tålighet står Miimo på toppen av japansk ingenjörskonst. Den får inte bara din trädgård att se bra ut. Den orsakar inga störningar och har ljudnivåer så låga som 58 dB(A) under klippning och lägre ljud vid stötar tack vare dess förbättrade hindersensorer.

Totalt finns 4 nya modeller. 1000, 1500, 2500 samt 4000.

Stiga Stig robot utan slinga!

Möt produktfamiljen Stig-A, den nya generationens robotgräsklippare från STIGA. Alla modeller i produktfamiljen är utrustade med STIGAs patenterade AGS-teknik (Active Guidance System) som inte har några signalblockeringar och gör det möjligt för Stig-A att säkerställa oavbruten signal och ojämförlig noggrannhet genom att planera sessioner i förväg. Stig-A 5000 är utformad och konstruerad för att förutsäga det som andra robotgräsklippare inte klarar av och klipper intelligent upp till 5000 m² – på bara två klippcykler per dag.

 - Patenterad STIGA AGS-teknik (Active Guidance System) för att förutsäga GPS-signaltillgänglighet och klippa effektivt
- 4G- och molnbaserad kommunikation som möjliggör oavbruten korrigerande dataöverföring mellan robot och basstation
- Snabb engångskonfiguration utan behov av gränskabel
- Smart, organiserad klippning – effektivare för ePower-batteriet, bättre för gräset
- Anslutning via STIGA.GO-appen gör att du kan interagera med Stig-A oavsett var du än är
- Roboten är välbalanserad vilket gör att den klarar av all typ av terräng med upp till 50 % (27°) lutning

 Stiga Stig behöver alltså ingen slinga för att fungera. Slingan är virtuell.

 

Tillagd i varukorgen