ISBP1 Batteridriven signal låda.

Tillbehör för proffesionell grön-yte service

Många kommuner, fotbollsklubbar m fl begränsas av att det saknas verktyg för att kunna ta det gröna steget fullt ut. Kanske man har många små ytor, eller man har en plan eller rondell där det inte finns ström. Vi har tagit fram en del intressanta tillbehör som kan göra det möjligt att använda robot där du inte har tänkt på det förut eller inte har kunnat.

ISBP1 är en batteri driven signal låda som driver slingan till en HONDA Miimo 4000. Enheten är tänkt att användas vid små ytor där det inte är ekonomiskt försvarbart att installera en dockningsstation. Maskinen flyttas och får köra till batteriet är slut ca 2 h innan den omladdas manuellt. Maskinen larmar via Hondas app i telefonen när den klar.

ISBP2 är en mer avancerad variant med större batteri, där man har installerat en dockningsstation men saknar ström som i en rondell eller liknande. Enheten sköter en Honda Miimo 4000 i ca 16 h drift. Därefter får man ladda batteriet i ISBP2 enheten. Maskinen larmar via Hondas app när den är klar. 

ISBP3 är en helt autonom enhet som används där du saknar ström. Enheten laddar sig själv via två solpaneler alternativt via vertikalt vindkraftverk och kräver ingen extern ström. Idealisk för sommarhuset utan ström eller en rondell eller grön ytan man vill sköta där inte ström finns.  Miimo 4000 sköter sig därmed själv under säsongen och övervakning  sker via Miimo live appen.

Kontakta oss för mer information eller om du vill ha datablad eller offert på dessa produkter.

Vi kan också sköta din anläggning åt dig, kontakta oss för ett förslag eller offert på drift av din robot. 

Solpaneler Solpaneler sköter din HRM4000 där det inte finns ström.
Vertikalt vindkraftverk Laddar din Miimo
Tillagd i varukorgen