Tjänster och service för din robotklippare

För att din robotklippare skall fungera under långtid bör den servas och skötas enligt serviceboken. Vi har bereonde på modell tagit fram fasta service paket med ett fast pris för servicen.

Vissa delar så som kniv bör bytas inför varje säsong för att få en så bra funktion som möjligt. Dessutom har många modeller borstar i klippmotor samt drivmotorerna och dessa skall bytas med jämna mellan rum. 

Här kan du beställa service enligt vårt fast pris koncept. Se under respektive artikel om vilka modeller som omfattas. Observera att du måste själv skicka in din robot till oss!

Om du är osäker så kontakta oss först genom att fylla i fälten här bredvid.

Vi hanterar även garanti ärenden åt Stiga AB Samt Honda. Om du har en Stiga Autoclip, Wiper eller Honda som omfattas av garanti kontakta oss.

Installation

Vi kan självklart installera din robot klippare. Kostnaden för detta beror på hur din tomt ser ut samt hur komplicerad den är. 

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation samt besiktning av din tomt. Vi har egen kabelläggare för maskinell läggning.

Hyr

Hyr din robotklippare och vi sköter den åt dig kostnad från ca 1500/månad plus moms (Honda 310/1500). Roboten omfattas av Hondas försäkring och är försäkrad hos oss. Kontakta oss för en offert. Möjlighet finns även att hyra solcells anläggning för drift av din Honda 4000 där ström inte finns.

Vinterservice och förvaring

Vi förvarar och servar din klippare under vintern, vi underhållsladdar och kan köra igång den åt dig på våren. Vi förvarar samtliga märken av typen Honda, Stiga, Wiper samt Husqvarna. Om du har köpt maskinen av oss utgår ett rabatterat pris på vinterförvaring och service. Inlämning påbörjas i mitten av Oktober.

Kabelläggare
Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Tillagd i varukorgen